Los Manuales escolares españoles de Historia - Rafael Valls (Educació i Història: Revista d'Història de l'Educació)
Els Manuals Escolars Espanyols d'Història. No s'han portat a terme a l'Estat espanyol estudis rigorosos i sistemàtics d'aquests manuals escolars. L'autor estableix quatre èpoques històriques per a explicar els principals canvis experimentats pels manuals escolars espanyols d'història, tant a l'ensenyament primari com al secundari: