ЛАЗЕРІНДУКОВАНА СКЛЕРОТЕРАПІЯ КІСТ ГРУДНОЇ ЗАЛОЗИ - V. V. Andryushchenko; І. М. Lukavenko; О. V. Yazykov (Клінічна хірургія)
Проаналізований власний досвід лікування пацієнтів з приводу кіст грудної залози (ГЗ) за її доброякісної дисплазії. Проведений порівняльний аналіз ефективності лазеріндукованої склеротерапії кіст ГЗ і хімічногосклерозування (96% етанол). Встановлено, що частота рецидиву кісти залежить від об’єму порожнини і зменшується при використанні лазеріндукованої склеротерапії.