ДО ПИТАННЯ УТВОРЕННЯ ХОЛДИНГОВОЇ КОМПАНІЇ - N.V. Ibragimova (Економіка та право)
Досліджено процес утворення холдингових компаній в Україні, особливості нормативно-правового регулювання зазначеного процесу. Обґрунтовано пропозиції з удосконалення утворення холдингових компаній, запропоновано варіанти доповнень до певних нормативно-правових актів, що регулюють окремі питання утворення холдингових компаній в Україні.