Wiesław Horabik, Ukraina niespełniona, Wydawnictwo Ex-libris, Lublin 2007, ss. 282 - Konrad Zieliński (Facta Simonidis)
Recenzja publikacji: Wiesław Horabik, Ukraina niespełniona, Wydawnictwo Ex-libris, Lublin 2007, ss. 282