Формування крос-культурних цiнностей учнів у школах АР Крим як наукова проблема - Ельвіра Заредінова; Ріяна Зіядінова (Педагогічний дискурс)
У статті розкриваються теоретичні основи проблеми формування крос-культурних цінностей учнів у школах АР Крим. На основі аналізу психолого-педагогічної літератури визначені основні напрями системи роботи щодо формування крос-культурних цінностей.