Com les noves tecnologies poden canviar la senyalització vial en el futur - Joan Zalacain (Temes de Disseny)
La depedència de les noves tecnologies en el transport per carretera és cada cop més gran, tant a la carretera mateixa com dins del cotxe. Encara que alguns encara s'han de perfeccionar aquest article presenta diversos dispositius actuals per demostrar fins a quin punt poden ajudare als conductors. També analitza la influència de les noves tecnologies en la senyalització viària, sota la llum d'una hipòtesi que il.lustra com podria evolucionar la senyalística si els dissenyadors prenguessin com a punt de partida aquestes tecnologies.