Werner Jochmann, Kryzys społeczny – antysemityzm – narodowy socjalizm. Wstęp i opracowanie Henryk Olszewski, przekład Bolesław Mrozewicz, 2007 - Marek Maciejewski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Werner Jochmann, Kryzys społeczny – antysemityzm – narodowy socjalizm, wstęp i opracowanie Henryk Olszewski, przekład Bolesław Mrozewicz, Wydawnictwo Poznańskie, Poznań 2007, ss. 597