امکان‌سنجی طراحی شبکه ارتباطی توسعه حرفه ای مدیریت مسائل و چالش‌های شغلی - هانیه غفاری; محمد قهرمانی; فرنوش اعلامی (مشاوره شغلی و سازمانی)
هدف: هدف از پژوهش حاضر امکان‌سنجی طراحی یک شبکه ارتباطی آنلاین جهت بهبود کیفیت مدیریت مدارس بود.روش: پژوهش حاضر به لحاظ هدف از نوع پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای بود و روش جمع‌آوری داده‌ها به‌صورت روش ترکیبی بود. در این راستا مشارکت‌کنندگان بخش کیفی شامل اساتید هیئت‌علمی علوم تربیتی دانشگاه‌های دولتی و مدیران مدارس متوسطه 10 نفر که به روش هدفمند انتخاب شدند مصاحبه‌های نیمه ساختاریافته انجام شد و در بخش کمی تحقیق بر اساس مضامین استخراج‌شده از مصاحبه‌ها و اهداف پژوهشی پرسشنامه 28 گویه‌ای طراحی شد و بین 116 نفر از مدیران که به روش تصادفی طبقه ای انتخاب شده بودند توزیع شد. یافته ها و نتیجه گیری: نتایج نشان می‌دهد که مدیران مدارس متوسطه اهمیت و ضرورت وجود شبکه‌های توسعه حرفه‌ای را با میانگین 3.83 درک می‌کنند و منابع انسانی با میانگین 4.33، فنی 4.33، مالی 4.11 و قانونی 4.27 مطرح‌شده را با میانگین بالاتر از متوسط جامعه (3) لازم می‌دانند؛ ولی درعین‌حال چالش‌ها و موانع به‌خصوص موانع سازمانی و بروکراتیک را تأثیرگذار می‌دانند