A nemzetközi kábítószer-ellenőrzés új irányai - Viktor Lakatos (Belügyi Szemle)
A szerző áttekinti a Nemzetközi Kábítószer-ellenőrzési Testület 2011-es jelentését és annak magyarországi alkalmazhatóságát.