Мобільні застосунки для читання та прослуховування книжок - Олександр Ткаченко; Данило Капкан (Цифрова платформа: інформаційні технології в соціокультурній сфері)
Сучасні технології читання та прослуховування книжок відіграють ключову роль у сфері освіти, розвитку та розваг, особливо коли мова йде про ефективне засвоєння інформації та зручність користувачів. В умовах швидкого темпу життя, де час стає дедалі ціннішим, поєднання текстових і аудіоформатів у єдиному рішенні дає змогу максимально адаптувати процес читання до індивідуальних потреб.