اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده از مصرف سیگار و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران در سال 1395 - Rahman Panahi; Ali Ramezankhani; Mohammad Anbari; Keyhan Javanmardi (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: یکی از اولویتهای سلامت همگانی برای کاهش مصرف سیگار، پیشگیری از سیگاری شدن جوانان است. با توجه به نقش الگویی دانشجویان علوم پزشکی در جامعه و نظر به افزایش استعمال سیگار در میان آنها، این مطالعه با هدف سنجش اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده از مصرف سیگار و عوامل مرتبط با آن در بین دانشجویان اجرا شد.