ПИТАННЯ КОНКУРЕНЦІЇ НОРМ КОДЕКСУ УКРАЇНИ З ПРОЦЕДУР БАНКРУТСТВА ТА ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ВИКОНАВЧЕ ПРОВАДЖЕННЯ» У СПРАВАХ ПРО НЕПЛАТОСПРОМОЖНІСТЬ ФІЗИЧНИХ ОСІБ - С.В. МІНЬКОВСЬКИЙ; Є.В. ЧИПИЖЕНКО (Економіка та право)
У статті розглянуто окремі питання, що виникають у справах про неплатоспроможність фізичних осіб, фізичних осіб – підприємців під час конкуренції норм Кодексу України з процедур банкрутства та Закону України «Про виконавче провадження», які стосуються: зупинення виконавчих проваджень під час дії мораторію на задоволення вимог кредиторів; зняття арештів (обтяжень) у процедурі погашення боргів; наслідків завершення процедури погашення боргів (у т.ч. виключення особи з Єдиного реєстру боржників), виявлено проблемні питання та сформовано пропозиції щодо їх вдосконалення шляхом внесення відповідних змін до законодавчих актів України.