Skogstrand: Bokanmeldelse - Lisbeth Skogstrand (Primitive Tider)
Bokanmeldelse av Nils Anfinset (2024) En kort introduksjon til bronsealderen i Norge. Cappelen Damm akademisk, Oslo. 178 s. ISBN 978-82-02-67442-7