La llibertat d'expressió a les xarxes socials - Laura Díez Bueso (IDP)
La irrupció de la comunicació a través de xarxes socials obliga els juristes a oferir una resposta raonada a la qüestió següent: els límits de la llibertat d'expressió  són diferents si el mateix missatge s'aboca a la xarxa o si es difon per mitjà dels canals tradicionals de comunicació?