Akbulut, A. ve Şenay, B. A. (Editörler). (2023). Güncel Bilgi ve Belge Yönetimi Araştırmaları ve Uygulamaları. Hiperyayın. ISBN: 978-625-6482-70-8 - Esra Piroğlu (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışma, Dr. Ayşenur Akbulut ve Dr. Burcu Aydemir Şenay'ın editörlüğünü yaptığı "Güncel Bilgi ve Belge Yönetimi Araştırma ve Uygulamaları" başlıklı kitabı incelemeyi amaçlamaktadır. Kitapta Bilgi ve Belge Yönetimi alanındaki güncel araştırma ve uygulamaları kapsayan dokuz çalışma yer almaktadır.