Depuració, agençament i contextualització dels textos. Ressenya d’Obra completa (nova edició, revisada), vol. I-III, de Vicent Andrés Estellés (Tres i Quatre, València, 2014-2015-2016). Directors d’edició: Vicent Salvador i Josep Murgades - Anna L. Díaz (Ítaca)
Ressenya: Depuració, agençament i contextualització dels textos. Ressenya d’Obra completa (nova edició, revisada), vol. I-III, de Vicent Andrés Estellés (Tres i Quatre, València, 2014-2015-2016). Directors d’edició: Vicent Salvador i Josep Murgades.