Elkallódó metaforák? – Az ószövetségi költői szövegek nyelvészeti-poétikai elemzésének haszna a teológiai interpretáció számára - Zoltán MÁTHÉ-FARKAS (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica)
Are Metaphors Getting Lost? – The Usefulness of Linguistic-Poetic Analysis of Old Testament Poetic Texts for Theological Interpretation