L’extensió velar dels verbs anar, fer, veure i haver en el parlar dels joves de Manresa - Laia Royo Casals (Treballs de Sociolingüística Catalana)
En aquest estudi s’analitza la incidència d’uns determinats factors externs en un dels trets morfofonològics més característics del parlar dels joves de Manresa: la presència del segment velar /g/ en la primera persona del singular del present d’indicatiu, i en les persones primera, segona, tercera i sisena del present de subjuntiu dels verbs irregulars anar, fer, veure i haver. Paraules clau: morfofonologia; morfologia; variacionisme; variació lingüística; variació social; extensió velar; verbs irregulars.