ДО ПИТАННЯ ПРО СУТНІСТЬ ЕКОНОМІЧНОГО ПРОСТОРУ - T.O. Butenko (Економіка та право)
Проведено аналіз філософського, математичного й географічного підходів до розуміння простору. На цій основі сформульовано визначення економічного простору. Логічно доведено неоднорідність економічного простору, яка характеризується ознаками концентрації, інтеграції та конвергенції.