Логопедична корекція просодичних компонентів мовлення у дітей старшого дошкільного віку із стертою формою дизартрії в умовах закладу дошкільної освіти - Оксана Семенцова; Ольга Зайцева; Ольга Середа; Валерій Буланов (Preschool Education: Global Trends)
Метою статті є визначення порушень просодичних компонентів мовлення дітей старшого дошкільного віку із стертою формою дизартрії та обґрунтування ефективних напрямів їх корекції.