Ekşi Sözlük: Postmodern Elektronik Kültür - Emet Gürel; Mehmet Yakın (Selçuk İletişim)
Bu çalışma kapsamında, suser olarak adlandırılan yazarların bazı sözcük ve kavramlar üzerine düşüncelerini yazdığı ve bunların sözlük tarzında sıralanarak ziyaretçilere sunulduğu bir İnternet sitesi olan Ekşi Sözlük  konu edilmektedir. Bu bağlamda öncelikli olarak, en çok ziyaret edilen Türkçe siteler arasında yer alan Ekşi Sözlük mercek altına alınmaktadır. Ardından sözlük tanımına alternatif bir bakış açısı getiren ve kendiliğinden düzen esasına göre işleyen söz konusu sanal oluşum, postmodern elektronik kültür bağlamında örneklendirilerek incelenmektedir.