Marcin Kamler, Świat przestępczy w Polsce XVI i XVII stulecia, 1991 - Bogdan Lesiński (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Marcin Kamler, Świat przestępczy w Polsce XVI i XVII stulecia, Warszawa 1991, ss. 197.