بررسي امكان بازيابي و تبديل لجن اسيدي به قير در صنايع تصفيه مجدد روغن موتور مصرف شده - Malek Hasanpour; Ahmad Joneidi Jafar; Mitra Gholami; Mahdi Farzadkia (بهداشت در عرصه)
زمينه و اهداف: روزانه هزاران تن لجن اسيدي به عنوان محصول جانبي در صنايع تصفيه مجدد روغن موتور مصرف شده توليد مي شود. لجن اسيدي حاوي ترکيبات غير اشباع قطبي و آسفالتين است. دفع اين لجن بصورت خام بسيار خطرناك و صدمات زيست محيطي و بهداشتي به دنبال خواهد داشت. هدف اين مطالعه بهبود کارايي لجن اسيدي به کمک مواد افزودني (خاک بنتونيت، پليمر سود و آهک) و تبديل آن به قير بود