Bat species richness and activity in Dghoumes National Park (Southwest Tunisia): a preliminary survey - R. Dalhoumi; P. Aissa; H. Beyrem; S. Aulagnier (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
Riquesa d’espècies i activitat de ratpenats al Parc Nacional de Dghoumes (sud-oest de Tunísia): estudi preliminar