Програма методологічних семінарів Східноєвропейського інституту - Група авторів - Authors group (Богословські роздуми: Східноєвропейський журнал богословʼя)
Методологічні богословські семінари – це постійно діючий науково-богословський форум, заснований у 2015 р. з ініціативи Ресурсно-дослідного центру Євро-азіатської акредитаційної асоціації (нині – Східноєвропейський інститут теології) для обговорення актуальних богословських проблем. Постійними учасниками семінарів є викладачі вищих духовних навчальних закладів, аспіранти та докторанти богослов’я, наукові співробітники богословських і філософських кафедр як українських, так і зарубіжних вузів.