ÇAY ATIKLARININ BİTKİ YETİŞTİRME ORTAMI OLARAK KULLANILABİLME OLANAKLARI - Abdullah Baran; A. Cihat Kütük; Gökhan Çaycı (Journal of Agricultural Sciences)
Bu araştı rma, Çay işletmeleri Genel Müdürlüğü'nden sağlanan çay atıldan üzerinde yürütülmüştür. Araştı rmada kaba ve ince çay atıkları nın yanı sıra kompost ve zenginleştirilerek kompost yap ı lmış çay atıkları nın da bitki yetiştirme ortamı olarak kullarulabilme olanaklar ı saptamaya çal ışılmıştı r. Çay atıkları ilk başta hakim agregat büyilklüklerine göre 0-2.00 mm, 2.00-4.00 mm, 4.00-6.35 mm ve