СТВОРЕННЯ СПРИЯТЛИВОГО ІНВЕСТИЦІЙНОГО КЛІМАТУ ДЛЯ СТИМУЛЮВАННЯ ВНУТРІШНЬОДЕРЖАВНИХ ТА ЗОВНІШНІХ КАПІТАЛОВКЛАДЕНЬ У ПРОМИСЛОВІСТЬ - O.Yu. Kudrina (Економіка та право)
Проведено дослідження умов для створення сприятливого інвестиційного клімату для стимулювання внутрішньодержавних та зовнішніх капіталовкладень у промисловість.