Вплив біологічних комплексів та біостимулюючих речовин на ріст і розвиток рослин сої в Західному Лісостепу України - М. П. СОЛОМІЙЧУК; Ю. В. КОРДУЛЯН; А. Т. МЕЛЬНИК; М. Й. ПІКОВСЬКИЙ (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво)
Наведено результати досліджень ефективності препаратів біологічного походження при вирощуванні рослин сої. Вивчено їх вплив на морфометричні показники рослин сої та захист від різних грибних хвороб.