تبيين ادراک زنان وکارشناسان واحد بهداشت خانواده از موانع پوشش مراقبت هاي پيش از بارداري: يک مطالعه کيفي - Hooriyeh ShamshiriMilani; Fateme Khazaie; Maryam Rassouli; Ali Ramezankhani (بهداشت در عرصه)
زمينه و اهداف: مراقبت‌هاي قبل از بارداري مجموعه‌اي از مداخلات در مرحله پيشگيري و درمان است که با هدف شناسايي و تعديل مخاطرات زيست- پزشکي، رفتاري و اجتماعي انجام مي‌شود. مطالعه حاضر با هدف تبيين ادراک زنان و کارشناسان واحد بهداشت خانواده از موانع پوشش مراقبت پيش از بارداري در مراکز بهداشتي تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام شد.