Leder - Signe Marie Kierkegaard Cain; Ditte Tofteng; Mia Husted (Forskning og Forandring)
I redaktionen værdsætter vi i høj grad de mange artikler, der indsendes til Forskning & Forandring uden for call, og det glæder os endnu engang at kunne præsentere et nummer, der indeholder nogle af disse bidrag. Vores læsere og forfattere beskæftiger sig med vidt forskellige temaer, men fælles for dem er en interesse i forskningens ambition om at skabe forandring. Uanset hvilket perspektiv forfatterne anlægger i deres forandringsambition, er de velkomne. I dette nummer har det resulteret i tre spændende bidrag om forholdet mellem forskning og forandring.