ОБ’ЄКТНА БАЗА ЕКОНОМІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ - V.M. Vasylenko (Економіка та право)
Розглянуто теоретичні основи формування методології економічної діагностики розвитку регіону. Ґрунтуючись на парадигмах регіону як території, як системи і як простору (середовища), викладено теоретичні положення реалізації ідеї розробки наукового інструментарію пізнання функціонально-просторової трансформації елементів продуктивних сил. Запропонована об’єктна база дослідження регіональних процесів і явищ.