Сучасні тенденції маркетингу у сфері бібліотечних послуг - Володимир Кожемʼяко (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета статті – з’ясувати сучасні тенденції маркетингу у сфері бібліотечних послуг та виявити ефективні інструменти популяризації бібліотек.