Етапи навчального проектування в професійній підготовці фахівців дизайну інтер’єру - N. Blazhiyevska (теорія та практика дизайну)
У статті проаналізовані особливі задачі для різних стадій розробки проектів архітектурних інтер’єрів в реальному і в навчальному проектуванні:  завдання на проектування, релевантна угода, концептуальне моделювання, структурне моделювання, презентація, обговорення та погодження проекту, реклама та реалізація обєкту.