Ökoiskolák marketingtevékenységének vizsgálata - Kitti Csató; Györgyi Kővágó; Judit Pálmai (Humán Innovációs Szemle)
A fenntartható fejlődés az elmúlt évtizedekben egyre fontosabbá vált szerte a világon. A kérdés kulcsfontosságú abban a tekintetben, hogy szükségessé vált hosszú távon megőrizni a Föld természeti erőforrásait, emellett létfontosságúvá vált, hogy egy élhetőbb jövőt építsünk.