Aspectos de la narrativa española actual (2) - Ken Benson (Moderna Språk)
I denna artikel, som är en uppföljning från Moderna Språk 2, 1991, ger Ken Benson en överblick över dels de spanska romanförfattare som hör till "1968 års generation", dels den yngre generation av skriftställare som är födda på 50-talet och framöver.