Прикладна психолінгвістика онлайн опитувань: декотрі диспозиційні особливості мовленнєвого реагування українців на патріотичну стимуляцію - Віталій Шимко (Психолінгвістика)
Мета. Це дослідження спрямоване на вивчення впливу патріотичних стимулів при проведенні анкетувань. У фокусі уваги дослідження такі дослідницькі запитання: Чи існують індивідуально-психологічні відмінності авторів текстів, які реагують на патріотичну стимуляцію (звернення) в необов’язкових запитаннях онлайн анкет? Які диспозиційні характеристики респондентів є достовірними предикторами мовленнєвого реагування на патріотичний контент в опитувальниках?