Організація інформаційної взаємодії з перспективними береговими радар-сенсорами системи висвітлення надводної обстановки - В.І. Коновець; Н.Б. Смиринська (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил)
В статті наведено результати аналізу питань організації інформаційної взаємодії елементів радіотехнічного озброєння радіотехнічних постів берегової системи спостереження Військово-Морських Сил Збройних Сил України (зокрема – радар-сенсорів), їх інформаційного обміну із системою висвітлення надводної обстановки. Із врахуванням цього аналізу розроблено рекомендації щодо вибору варіантів комплектації радіотехнічних постів радіолокаційними засобами.