Čezmejno sodelovanje obmejnih splošnih knjižnic za slovenske manjšine - Blažka Kunc; Katarina Švab (Knjižnica)
Namen: Slovenske splošne knjižnice čezmejno sodelujejo s splošnimi knjižnicami v sosednjih državah z namenom zagotavljanja Slovencem, ki živijo izven meja Slovenije, stik s slovensko pisano besedo. V raziskavi nas je zanimalo, na katerih področjih slovenske splošne knjižnice čezmejno sodelujejo s knjižnicami v sosednjih državah.