تأثیر مصرف‌گرایی آمریکایی بر سبک زنـدگی جوانـان مکـزیکی، نشانه‌شناسی فیلم «فصل اردک‌ها» - مریم حق روستا; علی قلی باغشاهی (پژوهش ادبیات معاصر جهان)
امروزه «تأثیر مصرف‌گرایی آمریکایی» یکی از مهمترین پدیده‌های تأثیرگذار بر سبک زندگی در اغلبکشورهای جهان و جزئی از فرآیند جهانی شدن قلمداد می‌گردد. با پیشرفت فناوری ،تغییر چشمگیری، هم در سبک زندگی و هم در مصرف جوامع دیده می‌شود. مکزیک، به ویژهنسل جوان آن نیز، از این تحولات و تغییرات دور نمانده و هم مرزی با ایالات متحدهبر این تحولات بی‌تأثیر نبوده است ، با عنایت به ابعاد جهانی شدن، پژوهش حاضر بهبررسی شاخص‌ «جهانی شدن فرهنگی و در راستای آن آمریکایی‌شدگی» در جامعة مکزیک از دیدگاهاندیشمندانی چون آنتونی گیدنز و رونالد رابرستون پرداخته و با توجه به نشانه‌های موجود در فیلم «فصل اردک‌ها»،از روش نشانه‌شناسی رولان بارت بهره گرفته است. بنابراین هدف و سؤال اصلیپژوهش حاضر، بررسی تأثیر الگوهای فرهنگ مصرفی و سبک زندگی آمریکایی بر سبک زندگیجوانان مکزیکی است .