In memoriam - CPH 58(1) (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Reinhart Kosseleck 1923-2006 (Hubert Orłowski) ... 321 Stanisław Płaza 1927-2006 (Wacław Uruszczak) ... 323 Bibliografia prac naukowych Profesora Stanisława Płazy (Władysław Pęksa) ... 328