ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ У ПРОЦЕСІ РОЗВИТКУ МІСЬКИХ АГЛОМЕРАЦІЙ - Г.Г. НЕСТЕРОВ; А.О. ВОЛКОВА (Економіка та право)
Досліджено сучасний стан та особливості використання земельних ресурсів у процесі розвитку міських агломерацій. Виявлено актуальні проблеми використання земельних ресурсів. Наголошено на необхідності комплексного підходу до вивчення проблем землекористування у міських агломераціях.