Lietuvos TSR valstybés ir teisés istorija (praca zbiorowa pod red. S. Vansevičiusa) - Jacek Sobczak (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Lietuvos TSR valstybés ir teisés istorija, Vilnius 1979, Minites, ss. 313. Lietuvos TSR Aukštojo ir specialiojo violurinio mokslo ministerija, Vilniaus Valstybinis Darbo Raudonosios Veliavos ordino V. Kapsuko Univarsitetas. Teisés fakultetas.