ДОСВІД ФОРМУВАННЯ ПРАВОВИХ ЗАСАД ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА - O.D. Syrotyuk (Економіка та право)
Виконано порівняльний аналіз правового регулювання державно_приватного партнерства. Доведено необхідність формування правових засад державно-приватного партнерства на основі Господарського кодексу України.