МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ПРОВЕДЕННЯ СТРЕС-ТЕСТУВАННЯ БАНКІВСЬКОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ - А. В. Лазня (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Визначено сутність поняття «стрес-тестування» та фактори ризику, що можуть лягти в основу моделі стрес-тестування. Порівняно методи стрес-тестування, що використовуються в Україні з міжнародним досвідом. Проведено моделювання стрес-тестування банківської системи на основі моделі «непрацюючих позик».