ОЦІНКА ЧИННИКІВ ВПЛИВУ НА ЗМІНИ У СТРУКТУРІ ЕКОНОМІКИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ - O.V. Vasylenko (Економіка та право)
Розглянуто основні чинники змін у господарському комплексі Донецької області. Визначено основні параметри виробничої функції регіону. Виявлено «вузькі місця» національної і регіональної політики при регулюванні структурних змін, у зв’язку з чим зроблено висновки щодо необхідності приведення структури економіки регіону до критеріїв оптимальності.