IX debata naukowa „Współczesne stosunki transatlantyckie”, Zamość 16 czerwca 2015 r. - Ewelina Wojczuk (Facta Simonidis)
Sprawozdanie: IX debata naukowa „Współczesne stosunki transatlantyckie”, Zamość 16 czerwca 2015 r.