Комунікативний підхід у навчанні іноземних мов - Світлана Король (Педагогічний дискурс)
У статті розглядається суть комунікативного підходу у навчанні іноземної мови, комунікативна компетенція як результат комунікативно-орієнтованого навчання, визначаються переваги і недоліки цього методу навчання.