CHISTUL DUCTULUI GARTNER - Анна МИШИНА; Патриция Харя; Лилиана ФУИОР-БУЛХАК; Алла СУМАН (Buletinul Academiei de Ştiinţe a Moldovei: Ştiinţe Medicale)
Autorii descriu o observație clinică a unei patologii destul de rare - chistul ductului Gartner (CDG). Este prezentată o scurtă trecere în revistă a literaturii de specialitate privind etiologia, diagnosticul și tacticile de tratament ale CDG.