A gyűlölet-bűncselekmények elemzése – esettanulmányok I. - Judit Utasi (Belügyi Szemle)
A szerző átfogó értékelést ad a gyűlölet-bűncselekmények üldözésének magyarországi tendenciáiról az elmúlt években.