Велосипедні траси в рекреаційних зонах як загальноміські звязки - Сергій Буравченко; Дмитро Тонконог (теорія та практика дизайну)
У роботі досліджено особливості формування зв’язків велосипедних трас в рекреаційних зонах. Проведено аналіз міжнародного досвіду в організації велосипедної інфраструктури в містах. Проаналізовано архітектурно-планувальну організацію вело-пішохідних доріг, виявлено фактори, які впливають на функціональні зв’язки велосипедних трас, визначають їх особливості створення форм та об’ємно-планувальні характеристики в рекреаційному просторі. Виявлена ієрархія велосипедних трас. Наведені методи і етапи формування велосипедних трас як зв’язків між основними зонами в містах та між об’єктами рекреаційного обслуговування.